Tuesday, 1 January 2013

segamat dan my first job

kunci kereta kancil kembar punya
ok,,hari nie first time aku bwk kancil ke bandar segamat,, punya lah speed tak blh nak sampai 80..sampai je 80 km/j mulalah bergegar,,,,selalu 120 130 140/j,,,, hari mcm org tua  bwk kereta,,,tapi yang penting biar lambat asal selamat kan,,, apa-apa pun kancil nie lebih berjasa,,,, gmbr bawah nie kunci kereta kancil tadi
 di bawah nie aku ler,, tgh nak lompat masukkkk huhuhu,,, jgn tiru ye,,,
ezhar
y dibawah nie plk  first job aku,,,my friend wedding
ridzwan dan suhada
segamat atas,, dkt derang emas

No comments:

Post a Comment